AGENDA

AGENDA

Activiteiten in deze categorie op 02 oktober:

Grote Club Actie bij SV Odijk

SV Odijk doet mee met de Grote Clubactie

Zaterdag 18 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor nieuwe trainingsmaterialen voor de jeugd. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden zullen ook via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (en dus op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen.

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

  • 18 september 2021 - 5 november 2021

Week van de Scheidsrechter

Scheids, bedankt!

Daarom ontvangen alle scheidsrechters van SV Odijk een presentje voor hun vrijwillige en tomeloze inzet. Zij zorgen wekelijks dat het plezier in voetbal voorop blijft staan en dat al onze leden én de bezoekende teams met glimlach het veld afstappen. Jullie zijn onmisbaar voor onze club!

Week_van_de_scheidsrechter_2021.jpg


Iets voor jou? 
Wil je zelf scheidsrechter worden of assisteren bij wedstrijden? Informeer naar de mogelijkheiden bij Edwin Geytenbeek, Scheidsrechterscoördinator, via scheidsrechters@sv-odijk.nl. Je bent van harte welkom!

  • 25 september 2021 - 2 oktober 2021

Teamfoto's SV Odijk

Op 2 oktober worden op SV Odijk van elk team nieuwe teamfoto's gemaakt. De tijd dat jouw team wordt verwacht, krijg je via je eigen team te horen. Informeer bij je eigen coach of trainer. 

  • 2 oktober 2021 7:30 - 2 oktober 2021 16:00

Thuiswedstrijd Odijk 1 - Musketiers 1

  • 2 oktober 2021 14:30
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!