Contributie

Contributie

Wat leuk dat je lid wilt worden van SV Odijk. Aanmelden kan door op deze link te klikken of door op onze site te klikken op het menu "Inschrijfformulier" onder de kop "Lidmaatschap". Na aanmelding krijg je zo snel als mogelijk bericht dat je aanmelding administratief verwerkt is. Hierna ontvang extra informatie over de club en hoor je in welk team je geplaatst wordt.

Het verenigingsjaar van SV Odijk loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd tenzij tijdig is opgezegd of tijdig is overgeschreven naar een andere vereniging. Aan het lidmaatschap is de verplichting tot het betalen van contributie verbonden.

Contributiebedragen seizoen 2021/2022 (contributie wordt jaarlijks geïndexeerd, besluit hierover wordt op de ALV genomen):

Categorie

2021/2022

Senioren

€ 218,00

Onder 19 en onder 17 teams

€ 151,00

Onder 15, 14 en onder 12 teams

€ 138,00

Onder 11, 10, 9 en onder 8 teams

€ 123,00

Bambino’s

Gratis (onder voorbehoud van lidmaatschap SV Odijk)

Recreanten en niet-spelende leden   

€ 45,00

Spelende leden die reeds contributie hebben betaald, maar die langdurig (minimaal vier maanden aaneengesloten) geblesseerd zijn en derhalve niet trainen en spelen, vindt overleg plaats over een passende regeling. In beginsel zal reductie van maximaal 50% plaatsvinden op het contributiebedrag voor het volgende seizoen. Dit wordt per geval bekeken. Een besluit wordt op voorstel van de Ledenadministratie genomen door de penningmeester. Personen die na 1 oktober van een seizoen lid worden betalen een evenredig deel van de contributie.

De contributies worden verzorgd door ClubCollect. De (ouders van) leden ontvangen per mail een betaalverzoek, waarbij de keuze gemaakt dient te worden of er middels iDeal (volledige bedrag) of incasso (in termijnen) betaald wordt. De betaling via iDeal of keuze voor incasso in termijnen dient binnen 1 maand na ontvangst van de factuur gemaakt te worden. Het bestuur behoudt zich het recht voor om bij het achterwege blijven van betaling van de contributie leden NIET in te delen voor het spelen van competitiewedstrijden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!