S.V.O. Krommerijnstreek

S.V.O. Krommerijnstreek is een samenwerking voor damesvoetbal tussen de 3 voetbalverenigingen in Odijk, Zeist en Bunnik:

Logo_sv-odijk.png  Logo_ZSC_Patria-e1593164460591.png  bunnik.png

Onze dames spelen wedstrijden en trainen op de locaties van onze moederverenigingen:
- SV Odijk: Jeugd MO13, MO15 & MO17
- Z.S.C. Patria Zeist: Vrouwen 18+ (7×7) bij Z.S.C. Patria
- Bunnik '73: Overige 2 vrouwen teams, MO21 en recreatiegroep

Wist je dat….
• Wij met 8 teams uitkomen in competitieverband!
• We als eerste in Nederland met een MO21 uitkomen in de 5e klasse (zondag) en daarnaast een beloftencompetitie  voor deze leeftijdsgroep starten!
• Elke vrijdag een recreatieve groep bij ons traint (VR30+) en voor de liefhebbers ook toernooitjes worden georganiseerd.

Wil jij ook een Krommerijn Star worden?
Bunnik ‘73, Z.S.C. Patria en SV Odijk zoeken vrouwelijke speelsters die onder de vlag van SVO Krommerijnstreek in competitie verband willen spelen in 1 van onze 4 vrouwenteams of in 1 van onze 4 meisjesteams. Dus, vind jij het leuk om met andere meidne of dames een team te vormen en de zekerheid te hebben dat je elk seizoen voldoende speelsters hebt om in teamverband competitie te spelen? Sluit je dan aan bij ons!

Kijk op svokrommerijnstreek.nl