Sponsor worden

Voetbalvereniging SV Odijk en haar sponsoren

SV Odijk onderhoudt warme contacten met haar sponsoren, waarop wij als club al jarenlang kunnen rekenen. Sponsoring van SV Odijk is een sympathieke manier om de merkstrategie van een organisatie of bedrijf te ondersteunen. Je verbindt jouw naam en merkbeeld aan onze gezellige en ambitieuze voetbalvereniging, midden in de regio Utrecht. Tegelijkertijd laat je als sponsor zien dat jouw bedrijf SV Odijk een warm hart toedraagt en steunt in haar sportieve, maatschappelijke en duurzame ambities. Als tegenprestatie kunnen wij met deze financiële hulp verder met het professionaliseren van de voetbalsport in Odijk.

SV Odijk, een club waar je bij wilt horen!
Sponsoring is een afspraak waarbij jij, de sponsor, geld of iets van waarde geeft, en de andere partij, SV Odijk, daarvoor reclame maakt of iets anders zakelijks terugdoet. SV Odijk ziet sportsponsoring daarom niet per definitie als gunst, donatie, lening of subsidie, maar als een zakelijke overeenkomst met voordelen voor beide partijen.

Wil je sponsor worden van SV Odijk? Dan bieden wij jou een standaard sponsorpakket of stellen we samen een mooi passend pakket op. Neem daarvoor contact op met de sponsorcommissie

Teamsponsoring

Teamsponsoring kan met alle kleding die geen wedstrijdkleding is, of met bijvoorbeeld de sporttas uit het kledingassortiment. De officiële wedstrijdkleding van SV Odijk is met ingang van seizoen 2024-2025 teamonafhankelijk en valt buiten de mogelijkheden van teamsponsoring.

Teamsponsoring wordt aangevraagd bij het bestuur via [email protected], waarna de sponsornaam wordt getoetst op de eisen van de reclamecode en een mogelijk conflict met de hoofdsponsor. Bij groen licht van het bestuur, kan de sponsor rechtstreeks contact opnemen met Sunny Camp voor het sponsorpakket. Er is geen sprake meer van een sponsorcontract en de kleding of de tas worden eigendom van de jeugdleden van dat team.