Kleding

De clubkleuren bestaan uit een geel shirt, zwarte broek en zwarte kousen met drie gele randen aan de bovenkant. De sokken en het shirt zijn voorzien van het clublogo.

De club voorziet iedere speler bij aanvang van het seizoen van een SV Odijk wedstrijdshirt in bruikleen. Aan het eind van het seizoen dient dit shirt weer bij de club ingeleverd te worden. Dit shirt wordt samen met een teamtas en een keeperstenue beschikbaar gesteld aan de leider van je team. Het broekje en de sokken dienen, tenzij het team van de speler een sponsor heeft, door de speler zelf aangeschaft te worden.

Tijdens training staat het vrij om een voetbaloutfit naar keuze te dragen.

“Officiële” SV Odijk kleding kan worden aangeschaft in de webshop via de website of bij Sport 2000 – Van den Berg, Traay 44a te Driebergen.