Kleding

Het tenue van SV Odijk bestaat uit een geel shirt, zwarte broek en zwarte kousen met drie gele randen aan de bovenkant. De sokken en het shirt zijn voorzien van het clublogo. De officiële SV Odijk-kleding bestel je in de webshop of koop je in de winkel van Sunnycamp, Slotlaan 177 in Zeist. Tijdens trainingen staat het vrij om een voetbaloutfit naar keuze te dragen.

Blue_Modern_Game_Button_Twitch_Panel.jpg

Officiële SV Odijk wedstrijdkleding

SV_Odijk_FYN_shirt_lange_mouw.jpg SV_Odijk_FYN_shirt_korte_mouw.jpg SV_Odijk_FYN_shirt_korte_mouw_dame.jpgHummel_short_zwart.jpg

Stanno_SV_Odijk_kousen.jpg Hummel_Hannover_SV_Odijk_Keepershirt.jpg Hummel_Freiburg_SV_Odijk_Keepersset.jpg

Nieuw kledingbeleid per seizoen 2024/2025

Met ingang van seizoen 24/25 heeft SV Odijk haar kledingbeleid verduurzaamd. Vanaf nu geeft SV Odijk de shirts niet meer in bruikleen en is het gehele tenue eigendom van de speler. Zo kan kleding meerdere seizoenen worden gebruikt of worden doorgegeven/verkocht aan andere leden, doen we minder beroep op vrijwilligers en zorgen we voor meer uniformiteit in onze tenues.

Samengevat stelt het nieuwe kledingbeleid:

Teamonafhankelijke Kleding:
  • Geen sponsors, namen of rugnummers op wedstrijdkleding.
  • Alleen het logo van SV Odijk blijft zichtbaar op de linkerborst.
  • Het wedstrijdshirt wordt de verantwoordelijkheid van het jeugdlid en is te koop bij Sunny Camp.
  • SV Odijk verstrekt voor seizoen 2024-2025 aan (ouders van) jeugdleden eenmalig een voucher van €10 korting op het shirt.

Sponsoring:
  • Sponsoring is alleen mogelijk voor kleding buiten de wedstrijdkleding en voor sporttassen.
  • Sponsoraanvragen kunnen worden ingediend bij het bestuur via [email protected].
  • Na goedkeuring kan de sponsor rechtstreeks contact opnemen met Sunny Camp.

Lees hier de uitgebreide toelichting op het nieuwe Kledingbeleid van SV Odijk.