Week van de Scheidsrechter

Het is de Week van de Scheidsrechter: een week waarin, in elke sport, de waardering voor de arbiter centraal staat. Ook SV Odijk wil vanaf deze plek al onze scheidsrechters bedanken voor hun belangrijke rol op het veld.

Scheids, bedankt!

Daarom ontvangen alle scheidsrechters van SV Odijk een presentje voor hun vrijwillige en tomeloze inzet. Zij zorgen wekelijks dat het plezier in voetbal voorop blijft staan en dat al onze leden én de bezoekende teams met glimlach het veld afstappen. Jullie zijn onmisbaar voor onze club!

Week_van_de_scheidsrechter_2021.jpg

Iets voor jou?
Wil je zelf scheidsrechter worden of assisteren bij wedstrijden? Informeer naar de mogelijkheiden bij Edwin Geytenbeek, Scheidsrechterscoördinator, via scheidsrechters@sv-odijk.nl. Je bent van harte welkom!