Pupil van de week - SV Odijk Voetbal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Pupil van de week

Pupil van de week

De Pupil van de Week is terug van weggeweest. Gedurende het seizoen wordt het Eerste van SV Odijk bij elke thuiswedstrijd weer ondersteund door een jongste lid van onze vereniging (J08 t/m J011). Wil jouw kind hier ook aan meedoen? Dan kun je je nu opgeven via jeugd@sv-odijk.nl.

Wat ga je doen? 

De Pupil van de week wordt als echte VIP onthaald op de club en mag de hele wedstrijd van dichtbij meemaken. Na de eerste kennismaking met het team, gaat de pupil samen warmlopen en inspelen. Dan volgt de tactische bespreking in de kleedkamer en loopt het team samen het veld op. De wedstrijdspanning stijgt: de pupil trapt af voor de wedstrijd en… scoort het eerste doelpunt! De rest van de wedstrijd volgt hij/zij vanuit de dug-out. Als aandenken van een mooie middag krijgt de pupil een officiële voetbal vol handtekeningen van ‘onze jongens’. 

Er worden natuurlijk ook diverse foto’s gemaakt van de pupil met het team die je later terug kunt vinden op de website van SV Odijk. Ervaring leert; dit is een middag die je kind niet snel vergeet! 

Programma

De thuiswedstrijden van het Eerste zijn altijd op zaterdag en starten om 14:30 uur. Het programma voor de Pupil start om 12:45 uur en eindigt rond 16:30 uur. Ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, neven en nichten zijn uiteraard welkom om als supporter te komen aanmoedigen. 

Geef je nú op! 

Doe je mee? Geef je dan nu op via jeugd@sv-odijk.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!