Pupil van de week | aanmelden - SV Odijk Voetbal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Pupil van de week | aanmelden

Pupil van de week | aanmelden

Bij elke thuiswedstrijd van Odijk 1 wordt onze selectie ondersteund door een jongste lid van onze vereniging (J08 t/m J011): de Pupil van de Week. 

Wat ga je doen? 

De Pupil van de Week maakt de hele thuiswedstrijd van dichtbij mee en wordt als echte VIP onthaald op de club. Na het handjes-schudden met het team gaan ze samen warmlopen en inspelen. Dan volgt de tactische bespreking in de kleedkamer en betreden ze even later samen het veld. De wedstrijdspanning stijgt: de pupil trapt af voor de wedstrijd en scoort het eerste doelpunt! De rest van de wedstrijd volgt hij/zij vanuit de dug-out. Tot slot krijgt de pupil een officiële voetbal vol handtekeningen van ‘onze jongens’ mee naar huis. 

We beloven: dit is een middag die je kind niet snel vergeet! 

Globaal programma

De thuiswedstrijden van het eerste zijn altijd op zaterdag en starten om 14:30 uur. Het programma voor de pupil start om 12:45 uur en eindigt rond 16:30 uur. Ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, neven en nichten zijn uiteraard welkom om als supporter te komen aanmoedigen. 

Aanmelden Pupil van de Week

Tip: zoek voordat je dit formulier invult alvast een leuke foto van je pupil uit. Die heb je nodig bij het afronden van je aanmelding. 

We vinden het leuk als de Pupil in twee zinnen iets over zichzelf vertelt. Als voorbeeld stellen we deze twee vragen, maar je mag ook iets anders vertellen. 

Upload hieronder een actuele foto van je pupil. Deze foto wordt alleen gebruikt op ClubTV (monitoren in het clubhuis) en in de voorafgaande week op sv-odijk.nl. 
Aanmelden zonder foto is helaas niet mogelijk. 

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!