Activiteiten in deze categorie op 05 november:

Grote Club Actie bij SV Odijk

SV Odijk doet mee met de Grote Clubactie

Zaterdag 18 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor nieuwe trainingsmaterialen voor de jeugd. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden zullen ook via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (en dus op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen.

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

• 18 september 2021 - 5 november 2021