Singelpark 7
3984NC
ODIJK
tel. 030-6564038

De laatste wedstrijd van 2023 speelde de JO10-1 tegen DOVO uit Veendendaal. We vernamen dat zij eerder uitkwamen in de 2de klasse en deze periode alles met dubbele cijfers gewonnen hadden. Een pittig te nemen horde dus!

De dame en heren zetten hun beste beentjes voor en werkten hard om de eerste goal te maken, maar ook om de 0 te houden. In het tweede kwart maakten de tegenstanders snel 0-2, maar ons team bleef alles geven en net voor rust kwamen we door goed samenwerken terug tot 1-2. In het derde kwart scoorden we de gelijkmaker en waren de teams echt aan elkaar gewaagd. Een aantal ballen gingen er aan beide kanten net niet in en de wedstrijd leek op een 2-2 af te stevenen. Dovo scoorde toch nog na een mooie aanval en ons team gaf alles om in de laatste minuten de gelijkmaker te maken. Ouders en grootouders stonden gespannen langs de kant. Deze wedstrijd verdiende een gelijkspel. En die kwam er door een prachtig goal van afstand!

Er gingen blije koppies de kleedkamer in. We vierden het gelijkspel als een overwinning en gaan vol energie de winterstop in!