Oud Wulfseweg 2
3992LT
HOUTEN
tel. 030-6372179

De JO13-1 speelde vanochtend tegen SV Houten. De sfeer was goed en de jongens hadden er zin in. Al na 5 minuten wist Odijk het eerste doelpunt te scoren. Er werd goed samengespeeld en een snelle counter van Houten werd strak verdedigd waarna Odijk de 0-2 wist neer te zetten. Een minuut voor rust kwam de 0-3 met een prachtig schot uit de hoek. Na de rust zette het goede samenspel zich door en werden de jongens beloond met meer doelpunten. Hoewel Houten het nog even probeerde waardoor onze keeper in de laatste 10 minuten toch nog 2 keer aan de bal kwam, werd deze wedstrijd met een stand van 0-10 afgesloten.