Singelpark 7
3984NC
ODIJK
tel. 030-6564038

De jongens van de JO13-1 konden vandaag het kampioenschap binnenhalen, daarvoor was winst van Kampong nodig.
Een koude wedstrijd, maar gelukkig was de zon om het voor het grote aantal toeschouwers aangenaam te maken. Kampong was geen makkelijke tegenstander, het team moest er hard voor werken. Kampong begon sterk met meerdere kansen op het doel, maar er werd sterk verdedigd door Odijk en ze vochten terug. Vlak voor rust werd de 2-0 gescoord. Strijdlustig begonnen ze aan de 2e helft. Wederom ging het redelijk gelijk op en Kampong scoorde al snel het eerste tegendoelpunt. Dat liet Odijk niet op zich zitten en met een mooi lopje over de keeper werd het 3e doelpunt gemaakt. Niet veel later, viel ook de het 4e doelpunt en daarmee verzekerde de jongens het kampioenschap!
Het kampioenschap werd gevierd, met mooie medailles en iedereen kreeg een mooie teamfoto uitgereikt!

Gefeliciteerd JO13-1!