Singelpark 7
3984NC
ODIJK
tel. 030-6564038

Op een kletsnat sportpark heeft het 1e een nieuwe overwinning behaald. Deze laatste wedstrijd van de periode werd met 3-1 gewonnen. Helaas wist Zeist ook te winnen waardoor zij de 1e periode pakken, gefeliciteerd!

Odijk begon goed aan de wedstrijd op het zware veld. In de eerste paar minuten werden er gelijk 3 kansen gecreëerd en uiteindelijk was de 3e raak door Jerome. Vervolgens kreeg Veenendaal een penalty van de warrig fluitende scheids wat de ruststand op 1-1 bracht. In de 2e helft kwam Odijk goed uit de kleedkamer. Met enkele verse krachten in het team stond het halverwege 3-1 door een goal van Roel en een benutte penalty van Jerome. Het veld werd er door de vele regen niet beter op en dit kwam het spel niet ten goede! Maar uiteindelijk sleepte het 1e op karakter de winst uit het vuur!