Singelpark 7
3984NC
ODIJK
tel. 030-6564038

Afgelopen zaterdag heeft Odijk 1, zonder sprankelend te spelen een 2-0 overwinning op Baarn behaald. In de eerste helft was het begin prima, er werd rustig gezocht naar openingen in de Baarnse defensie en die werden op een gegeven moment ook gevonden wat tot enkele kansen leidde. Na een minuut of 25 kwam Baarn beter in de wedstrijd en wisten ook zij gevaarlijk te worden maar Jesper hield z’n doel schoon. Er moest uiteindelijk gewacht worden tot de laatste minuut toen Jerome een vrije bal mooi binnen schoot en dus gingen we met 1-0 de rust in. Na rust was het spelbeeld nagenoeg hetzelfde. Odijk had het meeste balbezit en begon prima aan de 2e helft. Ook nu werden er kansen gecreëerd en was het opnieuw Jerome die het meest gevaarlijk was. Na een mooie steekpass kwam die vrij voor de keeper en hield het overzicht waardoor Quinten eenvoudig binnen kon schieten. Hierna was de wedstrijd wel gespeeld, het tempo ging omlaag en het was uiteindelijk wachten op het laatste fluit signaal.

Doordat de concurrenten allemaal gelijk speelde loopt Odijk, 2 punten in op Zeist en 2 uit op Bunnik en Veenendaal en staan we nog steeds op de 2e plek. As zaterdag gaan we op bezoek bij Veenendaal!

Jerome werd gekozen tot Man of the Match en pupil van de week Julan mocht op de tafel voor de overwinnings foto!