Singelpark 7
3984NC
ODIJK
tel. 030-6564038

De 3e wedstrijd van de competitie speelde Odijk 1 thuis tegen Achterveld 1. De wedstrijd startte met een minuut stilte ter nagedachtenis aan trouwe supporter Theo Hopman. Na de aftrap van onze Pupil van de Week Morris, kende de wedstrijd een wat slap begin van de kant van Odijk. Maar langzaam kregen we langzaam toch de overhand en al snel volgde de eerste kansen.

Na 25 minuuten kwamen we op 1-0 voorsprong door goed doorzetten van Jerome en een slippertje van de keeper. 10 minuten later was het wederom Jerome die koelbloedig bleef in zijn een-op-een met de keeper. Enkele minuten voor de rust was het de beurt aan Quinten, die een fantastische volley van rand 16 meter keihard binnen schoot.

In de 2e helft ging Odijk rustig verder met uiteindelijk nog 3 doelpunten van Quinten! Ondertussen had Achterveld ook gescoord en dat bracht de einduitslag op 6-1! Man of the match was Jerome die naast zijn twee goals ook de vier assists verzorgde aan Quinten en de hele wedstrijd hard is blijven werken! Na afloop werd er een verdiend feestje gevierd met pupil van de week Morris in het middelpunt.