Klettersteeg 9
3791PA
ACHTERVELD
tel. 0342-451629

Odijk 1 speelde zaterdag 2 maart uit tegen het fysiek sterke Achterveld. In het begin van de wedstrijd was Odijk de bovenliggende partij en creëerden we enkele goede kansen. Helaas werden deze niet benut, maar uiteindelijk was het toch Quinten die na goed druk zetten halverwege de helft van Achterveld de bal onderschepte en een snelle aanval opzette met Jerome, en zelf koelbloedig afrondde. Niks aan de hand zo leek het, totdat Achterveld uit het niets eerst op de paal schoot en vervolgens na een snelle uitbraak de 1-1 kon binnen schieten. Odijk was het even kwijt, maar met een 1-1 stand gingen we de rust in.

Na rust begon Odijk wederom aardig en had het veelvuldig de bal. Uiteindelijk kwam de bal via Hidde aan de linkerkant voor het doel waar Quinten kon uithalen en de bal via een speler van Achterveld achter de doelman belandde. Opnieuw leek de klus geklaard, maar toch kwam Achterveld weer op gelijke hoogte. Ondanks het vlagsignaal van de grensrechter keurde de scheidsrechter het doelpunt toch goed. En om het allemaal nog erger te maken viel vlak daarna ook nog de 3-2 uit een vrije trap. Odijk ging daarna alles of niets spelen en daardoor ontstonden er nog een aantal kansen, maar uiteindelijk was het pas in de laatste seconden dat Julian vanaf rechts voorzette en Quinten geheel vrijstaand zijn derde van de middag kon maken. Toch nog een punt behaald, maar eigenlijk 2 dure punten verloren in de strijd om de tweede periode en het kampioenschap.

Gelukkig waren er ook bij de concurrentie enkele verrassende uitslagen waardoor Odijk op 3 punten van Zeist op de tweede plek blijft staan. Komende zaterdag komt HVC op bezoek en dit belooft weer een pittige wedstrijd te worden voor de mannen van Odijk 1!