FC Utrecht Experience gestart - SV Odijk Voetbal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

FC Utrecht Experience gestart

FC Utrecht Experience gestart

21 februari 2023 9:30


Op zondag 5 maart start op SV Odijk de nieuwe reeks van de FC Utrecht Experience. Deze nieuwe reeks is voor jeugd van 7 t/m 15 jaar en bestaat uit 8 lessen die om de week op zondagochtend op het Singelpark plaatsvinden. In een inspirerend programma van anderhalf uur werkt de jeugd onder begeleiding van de trainers van de FC Utrecht Academie aan techniek, mentaliteit en teamspel. Zo krijgt jouw voetbaltalent nóg meer plezier in voetbal.

Uitdagend voor ieder niveau

In kleinere groepen zijn trainers beter in staat om de jeugdige voetballers te begeleiden. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau om het voor voor alle deelnemers uitdagend te laten zijn. De intensieve training maken de spelers natuurlijk technisch, tactisch en fysiek beter, maar er wordt zeker ook gewerkt aan het mentale en sociale vlak. Kortom, een training waar je altijd wat van opsteekt! 

Trainingsdagen en -tijden 

Trainingsdagen: 5, 19 maart – 2, 16,30 april – 14 mei – 4, 11 juni
Zondag: 10.00 uur tot 11.15 uur voor 7 t/m 15 jaar

FC Utrecht trainingstenue

Bij de FC Utrecht Voetbalschool voetballen alle deelnemers in een FC Utrecht trainingstenue. Zo hoort iedereen er helemaal bij. Dit tenue is € 30,- en bestel je direct het inschrijven. Heb dit tenue al in je bezit? Dan hoef je geen € 30,- extra te betalen. Het FC Utrecht trainingstenue is ook te gebruiken tijdens andere FC Utrecht Experience activiteiten. 

Kosten en inschrijven

De voetbalscholen in de regio kosten € 120 per serie van 8 trainingen.  Meer informatie vind je op de site van FC Utrecht Experience. Of schrijf je direct in voor de FC Utrecht Experience via deze link. 

01_Online_visuals_FC_Utrecht_-_voetbalschool_Odijk_maart_2023_1.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!