Afdrukken

Omdat SV Odijk partnerclub is van FC Utrecht ontvangen wij dit bericht en vragen we jullie aandacht voor het volgende:

Tijdens de herfstvakantie in Oktober organiseert FC Utrecht de eerste editie van de FC Utrecht Experience. Kinderen van 7 t/m 13 jaar beleven tijdens dit driedaags FC Utrecht Voetbalkamp hoe het is om te trainen bij de FC Utrecht Academie. Ze zullen veel plezier beleven en krijgen de speelwijze van FC Utrecht mee: dynamisch, passie en strijd, volhardend, naar voren gericht, resultaatgericht. Onder leiding van FC Utrecht-jeugdtrainers zullen ze gemotiveerd worden om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

In de bijlage en op de site www.fcutrecht.nl/club/fc-utrecht-experience/ kun je meer informatie vinden. 

 

Nieuw: het FC Utrecht Voetbalkamp

Wil je ook beleven hoe het is om te trainen bij de FC Utrecht Academie? Kom ook naar het FC Utrecht Voetbalkamp op 21 , 22 en 23 oktober in de herfstvakantie! Onder leiding van jeugdtrainers van de FC Utrecht Academie train je 3 dagen op Sportcomplex Zoudenbalch.
Je beleeft plezier en je krijgt de speelwijze van FC Utrecht mee: dynamisch, passie en strijd, volhardend, naar voren gericht en resultaatgericht.
Onder leiding van FC Utrecht-jeugdtrainers word je gemotiveerd te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel.

 

Learn to play the FC Utrecht way!

Het kamp is voor iedereen van 7 t/m 13 jaar die van FC Utrecht en voetbal houdt. Leuk, leerzaam en uitdagend voor spelers van elk niveau, voor veldspelers én keepers en voor jongens én meiden!
De 3 dagen, inclusief het officiële FC Utrecht Nike trainingstenue, FC Utrecht goodiebag én 2 wedstrijdkaartjes, kosten €199.

Meer info en inschrijven? https://www.fcutrecht.nl/club/fc-utrecht-experience/

Voetbalkamp Okt2019 1

Voetbalkamp Okt2019 2