Afdrukken

Donderdag 22 augustus is met een ferme handdruk de samenwerking tussen SV Odijk en de Gert Kruys academy bezegeld. Gert is geen onbekende in de voetbalwereld. Naast dat hij zelf prof speler was, geeft hij al jaren training en clinics en werkt hij o.a. als ambassadeur voor FC Utrecht.

Gert zal, samen met zijn trainers, 8 zondagen een techniek training voor de jeugd komen verzorgen op het kunstgrasveld van SV Odijk. De trainingen bestaan uit veel plezier, veel leermomenten waarbij de echt goede techniek van het voetbal centraal staat en oefeningen die in alle vormen van organisaties terug komen.

De groepen zullen uit maximaal 8-10 kinderen per trainer bestaan zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Jongens en meisjes van 6-14 jaar zijn allen van harte welkom en zullen zoveel mogelijk op leeftijd ingedeeld worden.

De opleiding bestaat uit 8 trainingen op zondagmorgen van 75 min.
Zondag 15 september 2019 staat de eerste training gepland tussen 10:00 en 11.15 uur.

De prijs van de 8 training bedraagt EUR 110,- en daarvoor krijgen de kinderen, naast een intensieve, leuke training ook een shirt van de voetbalschool om tijdens de training te dragen en daarna te houden.
Meer informatie of direct opgeven kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen op een grote opkomst en op een mooie samenwerking tussen de academy en SV Odijk.

Handdruk GertKruys Academy