AGENDA

AGENDA

Activiteiten in deze categorie op 08 oktober:

Grote Club Actie bij SV Odijk

SV Odijk doet mee met de Grote Clubactie

Zaterdag 18 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor nieuwe trainingsmaterialen voor de jeugd. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden zullen ook via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (en dus op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen.

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

  • 18 september 2021 - 5 november 2021

Theater voorstelling, dat schiet lekker op zo

Maarten probeert een andere aanpak uit: hij doet zijn best om het richting zijn zoon Sander wat positiever te doen. Thuis, rond de school van Sander én bij de sportclub. Want dat wordt daar van de ouders verwacht.

Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn! Ook niet als hij de coach is van Sander.

Tot overmaat van ramp overweegt zijn zoon te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…


https://www.datschietlekkeropzo.nl/

Let op: alle bezoekers moeten een
coronatoegangsbewijs hebben, die ze bij binnenkomst via de coronacheckapp of via een papieren coronapaspoort laten zien.

  • 8 oktober 2021 19:00 - 8 oktober 2021 20:45
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!