J012-1 kampioen 2e klasse op de laatste speeldag

3984NC
ODIJK
tel. 030-6564038

Na een spannende week waarin volop werd uitgekeken naar de laatste wedstrijd, waarin Odijk 12-1, de nummer 1 van de competitie, tegen de nummer 2 Driebergen 12-1 speelde, was het zaterdag eindelijk zover. De spanning was duidelijk voelbaar in de kleedkamer bij de spelers en trainers, want er moest gewonnen worden van het sterke Driebergen.

Er waren veel supporters aanwezig om de jongens te steunen. Ook was Thijs aanwezig (die helaas langdurig geblesseerd is geraakt) om de boys te supporten. Na het beginsignaal werd door Odijk direct de controle over de wedstrijd gepakt, waarin volop kansen werden gecreëerd. Maar het was oppassen voor de gevaarlijke counters van Driebergen, die veelal door het centrum de grote spits zochten en een aantal keer gevaarlijk voor het doel van Odijk verschenen. Onze laatste linie met Bink op doel, Ivar, Mohammed en Seth, maakte dit goed onschadelijk en bouwde zelfs heel netjes in balbezit op vanachteruit.

Het sterk spelende middenveld met Demian en Sem kon goed worden bereikt en zorgde met creatieve acties en openingen dat de voorhoede in stelling kon worden gebracht. Daarin zijn Kyen, Noah en Teun altijd scherp en on fire om de aanval tot een goed einde te brengen. Dat resulteerde in het eerste gedeelte in een mooie 2-0 voorsprong, die verder werd uitgebouwd naar 4-0. Even kwam de spanning terug door een tegengoal, waarin Driebergen nog ging aanzetten. Maar uiteindelijk herpakten we onszelf en werd met een dik verdiende 5-1 overwinning het kampioenschap binnengehaald.

Het is niet voor niets dat we veel goals scoren en weinig tegen krijgen. Ook deze wedstrijd werden er echte teamgoals gemaakt, die over elke linie van het veld schitterend werden uitgespeeld.

Een hele mooie prestatie van onze jongens.