Singelpark 7
3984NC
ODIJK
tel. 030-6564038

Wat een prachtige en spannende wedstrijd hebben we gezien vandaag. Onze jongens kwamen heel goed uit de startblokken en stonden snel 4-1 voor. CDW liet het echter niet op zich zitten en kwam heel goed terug tot 4-4. Mooie acties, sportief voetbal en bovenal goed samenspel maakte dat het publiek volop genoot en dat - dank daarvoor - ook kwam melden bij het team in de rust.

De tweede helft was lastig, maar de jongens lieten zien dat ze ook in het laatste kwart nog konden doorstrijden en elkaar wisten te vinden met mooie passes en voorzetten. Langs de lijn zaten we in de laatste minuten allemaal op het spreekwoordelijke puntje van onze stoel, in de stromende regen. Alle inzet werd uiteindelijk beloond met een 7-5 overwinning.

Deze eerste fase van het seizoen is hiermee afgelopen en ons team is op een prachtige 3e plaats geëindigd. 👍 Toppers; goed gedaan!!!